Ремонт на печки

Попаднали сте на страницата с печките, защото явно яденето е студенo или въобще не се получава!

Не се безпокойте ще оправим проблема!

Ние извършваме ремонт на абсолютно всички видове фурни и печки за вграждане или свободностоящи! За битова и професионална употреба!

Доказано е, че една качествена фурна може да отгледа цяло едно поколение. Можем да Ви предложим качествен ремонт на печката, която сте свикнали да гледате от малки. Не е нужно да изхвърляте уреда, от който и баба Ви е доволна! Единствената причина, за нас да се оттървете от една толкова вярна печка е, че вече домакинята я намира за демоде и не „върви“ с новите кухненски шкафове например. От опит знаем, че това е сериозен довод за дамите.

 

 

Извършваме смяна на ключове, нагреватели, котлони, керамични плотове, контактори, ремонт на ел. инсталации,  и електронно управление.

На клиенти с много стари фурни, извършваме при желание от тяхна страна преработка на ел. инсталацията на фурната с цел тя да може да работи с нови по-силни котлони и ключове, внос от Германия и Холандия. Печката ще изглежда стара, но няма да има нищо общо с вида си. Извършваме подмяна на терморегулатори. Подмяна на стъклокерамични плотове по избор на клиента с Италиански, Немски или Китайски плочи. Ремонтираме фурни с програмно управление за бита и за производството на дребни сладки и закуски, монофазни и трифазни печки.

Проверявайте уплътнението на вратата на своята фурна! За да намалите термозагубите, ако ви се струва прегоряло и износено, го подменете с ново, ако не се справите сами – ще помогнем. Когато ви омръзне да подпирате вратата на фурната с някой стол за да не се отваря, докато вътре печете яденето, обадете се и ние ще Ви сменим пантите на фурната!

 

Ремонт на микровълнови фурни

 

Микровълните са най-бързия начин да подгреем едно ядене. Много семейства използват микровълновите фурни за изваряване на бебешки шишета заради голямото удобство на уреда. Не забравяйте, водата вътре завира до сто градуса по Целзий и никога не поставяйте нищо метално в уреда!

На снимката в ляво виждате как изглежда един магнитрон след подобна искра!

Клиентката спомена, че забравила лъжичката за чай вътре в чашата.

Ако микровълновата Ви фурна проискри, незабавно потърсете сервиз! Не го ли направите можете да се простите с нея и да започнете да си търсите нова.

За да се радвате дълго време на употребата на тези печки е хубаво да знаете две неща:

Ако Ви е възможно затопляйте яденето в покрит съд!

Второто е да почиствате редовно микровълновата си от натрупани отлагания от мазнини по стените от вътре! Тези две прости правила ще задържат сервизните работници далеч от нея за дълго време.

 

Поддръжка на пекарни, ресторанти, трифазни фурни, професионална техника

 

М Сервиз поддържа цеха за производство на дребни сладки и закуски на фирма Ефротем вече няколко години! Подмяна на контактори, нагреватели, ремонт на управление на машините. Техните еклери са едни от най-търсените!

 

При нужда от ремонт на газова фурна, професионална или за домакински нужди

можете да потърсите нашите партньори от Газ Сервиз на телефони 0898804448 или 0888804448. Бъдете сигурни, че това са хора експерти!